viernes, 27 de abril de 2012

Pla PREVI

Hui, durant la classe de Diseño y evaluación de planes de acción educativa, hem conegut el Plan PREVI (Prevenció de la Violència i Promoció de la Convivència en els centres escolars de la CV), personalment no coneixa la seua existència abans, i ara considere que és molt important conéixer-lo.

A continuació, vos deixe un poc d'informació que es troba a la web de la GV sobre aquest pla.

El Pla de Prevenció de la Violència i Promoció de la Convivència en els centres escolars de la Comunitat Valenciana, ha sigut concebut per a donar resposta a les necessitats referents a problemes de convivència, detectades per la pròpia comunitat educativa. Contempla tres tipus de mesures:
  • Mesures de prevenció dirigides al Sistema Educatiu perquè es puga intervindre amb instruments senzills i operatius i aconseguir que tots se senten segurs.
  • Mesures de prevenció concretes dirigides a la població en risc. Amb elles es pretén que tot alumne que puga patir alguna situació de violència se senta immediatament atés.
  • Mesures de prevenció i sensibilització dirigides a tota la societat ja que tota ella ha de veure's implicada.
D'altra banda, el PREVI pretén treballar en un mateix pla amb els docents per a proporcionar-los ferramentes i recursos que els ajuden a treballar dins de les seues aules i en els seus centres, amb un sentiment de competència, de capacitació i d'eficàcia, no sols en les seues matèries acadèmiques, sinó també en la gestió de la seua aula i les relacions que en ella es donen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario