miércoles, 28 de marzo de 2012

Llorenç Giménez ens visita

Hola a tots! Vos escric després de la visita que acabem de rebre del contacontes Llorenç Giménez durant l'assignatura d'Ensenyament de llengües en contextos multilingües.

Llorenç fa referència a la importància de l'afectivitat en Educació Infantil, sobretot en primer cicle. En aquest cicle, hem d'intentar no alçar massa la veu a l'hora de contar contes.

Ens ha explicat les parts del conte, com podem captar l'atenció, la distribució correcta, el desplaçament durant la narració...

A més ha compartit amb nosaltres diverses anècdotes i ens ha contat diversos contes molt divertits i didàctics. Ens ha mostrat diferents materials que es poden introduir en una història i hem vist diferents contes escrits.

Ens expressa que és molt interessant que coneguem al toponímia del municipi al que estem contant el conte (noms de muntanyes, rius, coves...).

Personalment, he aprés molt amb tot el que ens ha contat i explicat. M'ha servit de molt i és d'agrair que hagem pogut estar amb ell. Esperem que no siga l'última vegada perquè és un home del que podem aprendre i riure molt.







Cris i jo amb Llorenç

No hay comentarios:

Publicar un comentario